24 Şubat 2013 Pazar

Resimlerinizden Para Kazanın !!


Amatör olarak çektiğiniz resimlerden yada tatilde çektiğiniz fotolardan para kazanabilirsiniz, hobi olarak ilgilendiğiniz fotografcılık bu yöntem ile başta ek iş biraz uğraşı ile tam zamanlı işiniz olabilir.
Çevremizde, internette, dergi,  gazetelerde  ve bir çok yerde gördüğümüz bu fotografların kaynağını merak ettiniz mi? İşte bu fotograflardan para kazanlardan biri de siz olabilirsiniz. Nasıl mı?
Teknolojinin gelişmesiyle artık cep telefonlarımızla neredeyse profesyonel fotolar çekebilmekteyiz, cep telefonunuzla çekeceğiniz resim size para kazanmanıza sebep olacak.

Resim ile para kazanma tekniği çektiğiniz resimlerinizi internete yükleyecek ve pazarlamasını yapmadan  gazete, dergi,  internet sitelerinde yayınlanacak ve resimlerinize bağlı olarak indirmelerden 120 TL ye kadar para kazanma imkanınız doğacak. Normal de izinsiz kullanılmayan bu fotograflar ülkemizde izinsiz kullanılmakta, ama yurt dışında büyük paralar dönmekte bu sektör artık o kadar büyük ki yetişilemez hale gelmiş .

Resimle Para Kazanma Rehberi tam size göre  bu rehberi okuyarak  resimle para kazanma projesine sizde ortak olacak bu işin zevkine varacaksınız, para kazandıkça ek iş olarak başladığınız  resimle para kazanma projesi tam işiniz olacak.

Foto ile para kazanmanın bütün yönlerini  kısa sürede öğrene bilmeniz , hızlı dönüşümler alabilmeniz için hazırlanmış resimle para kazanma rehberi tam size göre, en ince ayrıntısına kadar anlatılarak, emek harcanarak hazırlanmış.   




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, konular hakkında yorum ve sorularınızı iletin.