25 Şubat 2013 Pazartesi




      Yazı Yazarak Para Kazanmak !!

 İnternet'i kazanca nasıl dönüştürüyoruz? Satış yapmak , site yapmak fikirleri size uygun deği ise yazarak para kazana bilirsiniz. Bu iş için ise sadece yazmayı sevmeniz yeterli diyebilirim. Neden?


Her yazan kişi uzman olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz, örnek olarak doğumla ilgili erkek bir doktorun yazdığı bir kitapta sadece süreci anlatır bunun gibi de bir çok  örnek gösterebiliriz. Sizlerinde yazı yazarak para kazanmanız sadece sizinle ilgili zaman içinde kendinizi geliştirdikçe de geliriniz artacak, bu işe ek iş-ek gelir olarak başlayarak ilerde işiniz olacaktır. İnternet'te bu işi ek gelir sağlamak isteyen ev hanımı, öğrenci, çalışan, emekli, memur kısacası her kesimden herkes yapabilir.


Yazı yazarak para kazanmak için nereden başlamalıyız? Bunun için ise yazılmış çok sayıda yazılar var makale yazarak para kazanmayı öğrenmek para kazanmak için yazitör eğitim setinden faydalanabilirsiniz.


Bu eğitim seti sizlere blog yazarlığından, e ticaret sitelerinden, makale yazarlar'lığından para kazanmanın bütün yollarını size öğretecek. İncelemek için sitenin web adresi  yazitorstarter 'e buradan da ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, konular hakkında yorum ve sorularınızı iletin.